Posts maken
De juiste kanalen kiezen bij het maken van berichten

Leer hoe je berichten plant voor de juiste merkambassadeurs en/of bedrijfspagina's

Stefan Kapteijns avatar
Geschreven door Stefan Kapteijns
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat je een post hebt gemaakt, moet je bepalen welke groepen merkambassadeurs je de post wilt laten delen op hun sociale media-accounts. In de zoekbalk kun je filteren op de groepen en thema's waarmee ze verbonden zijn.

• Gebruik Willekeurig om je variaties willekeurig te verdelen over de gebruikers die je hebt geselecteerd.

• Klik op Variant #1 om alleen mensen voor deze specifieke variatie te selecteren.

• Klik op Variant #2 om alleen mensen te selecteren voor deze specifieke variatie.

Lees meer over het maken van variaties in ons artikel Variaties gebruiken.

Belangrijk: Als je maar één variant hebt gemaakt, moet je altijd handmatig je merkambassadeurs selecteren. Gebruik het overzicht van filters, groepen en pagina's om je gebruikers te filteren en te selecteren.