Variaties (en AI) gebruiken

Leer hoe je variaties en onze Artificial Intelligence variatietekstschrijver kunt gebruiken.

Stefan Kapteijns avatar
Geschreven door Stefan Kapteijns
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Medewerkers hebben vaak vergelijkbare netwerken. Om te voorkomen dat ze allemaal dezelfde post delen, hebben we het mogelijk gemaakt om variaties van één post te maken.

• Navigeer naar Create post en maak je eerste variatie.

• Klik op Add variant. Er verschijnen drie opties:

1. Dupliceer de post en maak handmatig variaties.

2. Vertaal de post met de Google Translate engine. (Controleer je berichten altijd na het vertalen).

3. Laat onze kunstmatige intelligentie (AI) dezelfde post automatisch herschrijven in andere woorden! 😱 Selecteer Variations with AI. Kies vervolgens hoeveel variaties je wilt maken en kies daarna de taal van je variaties. Selecteer Generate en jouw AI-variaties worden voor je geschreven. Dit kan ongeveer 30 seconden duren. Controleer de berichten altijd voordat je ze inplant voor je team.

• Nadat je je bericht hebt voltooid, klik je op Proceed om te beginnen met het Kiezen van je kanalen.

• In het scherm Choose channels kun je voor elke variatie verschillende merkambassadeurs, groepen of zelfs mensen gekoppeld aan specifieke onderwerpen selecteren. Zorg ervoor dat je minstens één persoon selecteert voor elke variatie en plan je bericht in het scherm Send.

Tip: Als je je variaties willekeurig onder je teamleden wilt verdelen, klik dan op Random en selecteer alle merkambassadeurs die je wilt. Apostle zal je variaties mixen onder de mensen die je hebt geselecteerd.