Accounts koppelen
Bedrijfspagina's koppelen

Leer hoe je je bedrijfspagina's kunt koppelen aan Apostle

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door je bedrijfspagina's te koppelen aan Apostle kun je hierop eenvoudig content delen. Dit artikel laat je zien hoe je bedrijfspagina's kunt koppelen met je Apostle account.

Na het voltooien van de setup in Apostle, kun je je bedrijfspagina koppelen. Of je je Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram bedrijfspagina verbindt, is helemaal aan jezelf.

Als je wil weten hoe je je persoonlijke accounts kunt koppelen, lees dan ons artikel over delen via je persoonlijke accounts. De koppeling met persoonlijke accounts wordt automatisch gemaakt tijdens het delen van je eerste persoonlijke bericht.

Let op: om je bedrijfspagina te koppelen, moet je beheerder zijn van de pagina op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram.

Verschillende manieren om te koppelen

Er zijn twee verschillende manieren om je bedrijfspagina's te koppelen: in de mobiele app of in de desktopversie van Apostle.

Mobiele app

• Open de mobiele app en klik op het menu rechtsboven.

• Ga naar Instellingen

• Kies bij Pagina’s verbinden het platform dat je wil koppelen en volg de stappen voor elk platform (zie hieronder)

Desktop

• Log in bij je eigen team

• Ga naar de pagina Team settings (of Persoonlijke instellingen) rechtsboven. (Klik eerst op je naam.)

• Selecteer Business Pages

• Klik op de blauwe button met Connect voor het platform dat je wil koppelen.

• Volg de stappen voor elk platform (zie hieronder)

Facebook koppelen

Om je Facebook-pagina succesvol te koppelen, moet je eerst je persoonlijke sociale media-account koppelen, waarmee je beheerder bent van een bedrijfspagina. Je wordt doorgestuurd naar Facebook en gevraagd om in te loggen op je persoonlijke account. Een bedrijfspagina is altijd gekoppeld aan een persoonlijk account. Daarom moeten we, om de verbinding tot stand te brengen, eerst je persoonlijke account koppelen aan onze software.

• Je moet eerst inloggen op Facebook om het onderstaande scherm te krijgen. Houd er rekening mee dat Apostle Connect alleen je naam en profielfoto ontvangt.

Belangrijk: Wij krijgen geen toegang tot je persoonlijke account of andere gegevens. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie hierover.

• Klik op Continue as 'jouw naam'. Een laadscherm opent en de pagina('s) worden nu gekoppeld in Apostle.

• Je wordt nu doorgestuurd naar Apostle en de koppeling is gemaakt.

Belangrijk: Deselecteer of verwijder eventueel de pagina's die je niet wil koppelen aan Apostle.

LinkedIn koppelen

• Klik op Connect LinkedIn

• Je wordt doorgestuurd naar de inlogpagina van LinkedIn. Hier moet je je inloggegevens invoeren. Let op: je moet inloggen met het account waarmee je bedrijfspagina is verbonden. Dit account moet de beheerder zijn van de pagina waarmee je wilt verbinden.

• Na het inloggen zal LinkedIn vragen om verschillende permissies te geven aan Apostle. Wij zullen deze informatie enkel gebruiken om de best mogelijke ervaring te bieden voor ons platform. In geen geval hebben wij rechtstreeks toegang tot je account. Je hebt altijd controle over de inhoud die je plaatst door inhoud te accepteren, bewerken of verwijderen via onze mobiele app of e-mail. Klik op de knop Toestaan om door te gaan naar de volgende stap.

• Je krijgt een nieuw scherm waarin je de specifieke pagina kunt selecteren die je met Apostle wilt koppelen. Als je beheerder bent van meerdere pagina's op LinkedIn, worden alle pagina's op dit scherm getoond. Selecteer alleen de pagina's die je met het platform wilt koppelen.

• Je LinkedIn is nu gekoppeld en je kunt berichten op je bedrijfspagina plaatsen.

Let op: Als je een LinkedIn showcase pagina hebt die verbonden is met je bedrijfspagina's, voeg deze dan toe in hetzelfde scherm. Je kunt dan ook direct berichten plaatsen op je showcasepagina.

Twitter koppelen

Vanwege recente API-wijzigingen bij Twitter is het momenteel niet mogelijk om bedrijfspagina's te koppelen aan Apostle.

Instagram koppelen