Hoe kan ik mijn bedrijfspagina's opnieuw koppelen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om veiligheidsredenen komt het soms voor dat de verbinding van een van je bedrijfspagina's wordt verbroken. Er verschijnt een waarschuwingsteken naast de gekoppelde bedrijfspagina zodra een pagina is losgekoppeld van Apostle.

In de volgende stappen lees je hoe je je bedrijfspagina's opnieuw kunt koppelen aan Apostle.

Desktopversie

• Ga naar je team.

• Klik op je Naam in de rechterbovenhoek

• Selecteer Personal Settings (rechtsboven) en selecteer Business Pages.

• Klik op de blauwe knop met ((Re)connect business page).

• Volg de stappen om je account opnieuw te autoriseren.

• Je wordt nu doorgestuurd naar je team en je bedrijfspagina is nu opnieuw gekoppeld.

Mobiele app

• Open de Apostle app

• Ga naar het Menu (de drie strepen in de rechterbovenhoek)

• Selecteer Settings

• Selecteer het platform waarmee je opnieuw verbinding wilt maken

• Volg de stappen en autoriseer je account opnieuw

• Je wordt nu doorgestuurd naar de mobiele app en je bedrijfspagina is opnieuw gekoppeld.

Tip: Je merkambassadeurs ontvangen een automatische herinnering per mail zodra de koppeling van een pagina is verbroken. Als je merkambassadeurs geen herinneringsmail ontvangen hebben of de pagina nog niet opnieuw gekoppeld hebben, lees dan hier hoe je handmatig een koppelverzoek naar je merkambassadeurs kunt sturen.