Accounts en instellingen
Team Settings
Groepen synchroniseren met bedrijfspagina's

Leer hoe je je gekoppelde bedrijfspagina's kunt synchroniseren met dezelfde groepen als je merkambassadeurs.

Mick van Teeffelen avatar
Geschreven door Mick van Teeffelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Belangrijk: deze functionaliteit is vooral handig voor teams met franchisees, dealers en retailers die met hun (regionale) bedrijfspagina's gekoppeld zijn aan de Apostle software. Deze instelling is niet van toepassing op persoonlijke pagina's.

Het groeperen van merkambassadeurs wordt veel eenvoudiger als je groepen gebruikt die overeenkomen met je organisatiestructuur. Bij het plannen van posts in de Composer kan je filteren op deze groepen, zodat alleen relevante merkambassadeurs de posts voorgesteld krijgen.

Voor merken met meerdere franchisees, dealers of retailers die hun bedrijfspagina's gekoppeld hebben aan de Apostle software, is het belangrijk om verschillende groepen aan te maken om berichten op maat te maken voor specifieke winkels. Houd rekening met factoren zoals locatie, taal en product om je groepen effectief te segmenteren.

Let op: Groepen kunnen alleen worden gekoppeld aan merkambassadeurs in de Apostle software. Echter, met de groepssynchronisatiefunctie in de Team settings heb je de mogelijkheid om de gekoppelde bedrijfspagina's aan dezelfde groepen toe te voegen als je merkambassadeurs. Dit verbetert zorgt ervoor dat je posts efficiënter kunt beheren en beter kunt targeten.

Synchroniseer je groepen met bedrijfspagina's

• Ga naar Team Settings.

• Scroll naar beneden naar Group Sync.

• Activeer de toggle aan de rechterkant om de automatische synchronisatie te activeren.

• Klik op de knop Synchronize om direct handmatig te synchroniseren.

• Klik op Save om de instellingen op te slaan.

Belangrijk: We raden ten zeerste aan om de Groepssynchronisatie aan te zetten. Wanneer je nieuwe gebruikers aan je team toevoegt en ze aan groepen toewijst, worden hun gekoppelde bedrijfspagina's automatisch gesynchroniseerd zodra ze gekoppeld zijn. Dit zorgt voor een eenvoudige synchronisatie van gegevens voor nieuwe merkambassadeurs en hun gekoppelde bedrijfspagina's.