Waarom moet ik mijn zakelijke of persoonlijke account opnieuw koppelen?
Waarom moet ik mijn zakelijke of persoonlijke account opnieuw koppelen?

Leer meer over verbroken verbindingen en waarom persoonlijke en zakelijke accounts opnieuw verbonden moeten worden.

Nicole Verstraten avatar
Geschreven door Nicole Verstraten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het toegangstoken voor zowel persoonlijke als zakelijke accounts verloopt van tijd tot tijd. Hoewel dit frustrerend kan zijn, voeren social mediaplatforms deze acties uit om je account veilig te houden. Deze toegangstokens hebben een beperkte tijdspanne en kunnen om verschillende redenen verlopen, zoals het wijzigen van je wachtwoorden.

Als er een je koppeling verbroken is en er een melding wordt weergegeven in je account, kun je de koppeling eenvoudig herstellen. Volg onderstaande stappen om je accounts opnieuw te koppelen aan Apostle.

Belangrijk: Je ontvangt altijd een email waarin staat dat de verbinding met je zakelijke en/of persoonlijke pagina is verbroken.

Bedrijfspagina's

Deze instructies gelden alleen voor gekoppelde bedrijfspagina's.

Web dashboard:

• Ga naar je Personal Settings (rechtsboven) en selecteer Business Pages.

• Zoek de verbroken verbinding en selecteer Reconnect (te herkennen aan het gele driehoekje achter de bedrijfspagina).

• Volg de stappen om je account opnieuw te koppelen.

• Gelukt! Je wordt nu doorgestuurd naar je team en je bedrijfspagina is nu opnieuw verbonden en klaar om te delen!

Mobile app:

• Open de Apostle app.

• Selecteer het menu en ga naar Instellingen.

• Zoek naar de verbroken verbinding en selecteer het platform.

• Volg de stappen en koppel je account opnieuw.

• Gelukt! Je wordt nu doorgestuurd naar de mobiele app en je bedrijfsaccount is opnieuw verbonden en klaar om te delen.

Persoonlijke pagina’s

In sommige gevallen worden persoonlijke pagina's ook losgekoppeld van de social mediaplatforms. In tegenstelling tot bedrijfspagina's worden deze accounts tijdens het delen opnieuw verbonden. Houd er rekening mee dat dit alleen geldt voor LinkedIn- en Twitter-accounts, aangezien we geen directe verbindingen met Facebook en Instagram bieden.

Als de verbinding met een persoonlijk LinkedIn- of Twitteraccount verbroken is, zal het platform automatisch een verzoek tot opnieuw koppelen aanbieden wanneer een nieuwe post wordt voorgesteld. Voordat ze berichten kunnen delen, worden de merkambassadeurs automatisch doorgestuurd naar LinkedIn of Twitter om hun accounts opnieuw te autoriseren. Dit werkt op dezelfde manier als de eerste koppeling die wordt gemaakt tijdens het aanmeldingsproces.

Houd er rekening mee dat na het opnieuw koppelen, de social media post niet automatisch gedeeld zal worden. De merkambassadeur zal de post opnieuw moeten delen vanuit de mobiele app.