Nieuwe gebruikers uitnodigen

Leer hoe je je medewerkers, dealers of franchisenemers kunt uitnodigen voor je team.

Juultje Peels avatar
Geschreven door Juultje Peels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om alles uit Apostle te halen, nodig je al je medewerkers, dealers of franchisenemers uit voor je Apostle team. Hieronder lees je stap voor stap hoe je dit doet:

Een losse gebruiker uitnodigen

• Ga naar de linker zijbalk en klik op Members.

• Klik op Add membership.

• Vul de voornaam, achternaam en het e-mailadres van je collega in.

• Selecteer hun rol: Social Master (admin) of Ambassador (gewone gebruiker).

• Selecteer de groep waartoe ze behoren. (Als je nog geen groepen hebt gemaakt, kun je op Add group klikken om een nieuwe groep te maken. Kies een naam, selecteer andere ambassadeurs voor deze groep en klik op de blauwe knop Save).

• Klik op Invite members en je nieuwe teamlid ontvangt een e-mail met de uitnodiging.

Meerdere gebruikers tegelijk uitnodigen

Wil je meerdere gebruikers tegelijk uitnodigen? Klik op Add multiple users at once. Hier heb je twee opties:

• E-mail adressen kopiëren en plakken

• Een Excel-bestand gebruiken

E-mail adressen kopiëren en plakken

Selecteer een rol en groep voor de leden die je uitnodigt. Je kunt maar één optie selecteren, dus zorg ervoor dat iedereen die je uitnodigt tot dezelfde groep behoort en dezelfde rol heeft. Als je iedereen hebt toegevoegd, klik je op de blauwe knop met Invite members. Ze ontvangen dan een uitnodiging in de mail.

Gebruik een Excel-bestand

Hier kun je een Excel-bestand uploaden met de e-mailadressen, namen en andere parameters van je leden, zoals afdeling, leeftijd, land, enz. Upload je Excel-bestand en klik op Import. Je collega’s ontvangen de uitnodiging in hun e-mail.

Opmerking: je kunt alleen parameters toevoegen die je eerder hebt aangemaakt in je Teamsettings. Om ervoor te zorgen dat je het bestand op de juiste manier uploadt, hebben we een template gemaakt. Als je dit template volgt, kan er niets misgaan.