Een landingspagina instellen om je aan te melden voor Apostle
Een landingspagina instellen om je aan te melden voor Apostle

Lees hoe je een eigen inschrijfpagina maakt in Apostle

Mick van Teeffelen avatar
Geschreven door Mick van Teeffelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Landingspagina's zijn geweldig om nieuwe merkambassadeurs uit te nodigen voor het Apostle platform en hen te informeren over je advocacy programma. Apostle biedt een standaard landingspagina aan die je naar eigen wens kunt aanpassen:

• Navigeer naar Members.

• Activeer de schuifbalk voor de aanmeldingspagina door erop te klikken.

• Klik op het bewerk symbool.

• Bewerk de pagina met de 4 opties in de navigatie:

• Language Preset

• Team Settings

• Page Content

• Group(s)

• Rechts zie je een voorbeeld van de pagina.

• Scroll naar beneden en klik op de knop Save landing page om de wijzigingen op te slaan.

De standaard landingspagina

Afbeelding met tekst, schermopname, Onlineadvertenties, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving

De opties voor het bewerken van de landingspagina

Language presets

Hier kun je een standaard landingspagina kiezen in de beschikbare talen.

Team settings

Bewerk de Team Avatar, Teamnaam, Primaire kleur en Secundaire kleur die op de pagina worden weergegeven.

• Primaire kleur: knop en cirkel achter afbeelding 1.

• Secundaire kleur: tekstkleur in de button.

Page content

De pagina is onderverdeeld in 3 afzonderlijke delen: Sectie #1, Sectie #2 en de FAQ. Hier kun je de titels, hoofdtekst, knopteksten en afbeeldingen op de landingspagina bewerken.

Tip: als je wil dat leden zich aanmelden met behulp van hun werk-e-mail, kun je klikken op de schuifbalk Only allow users to sign up with their organization email address. Er verschijnt een nieuw veld waar je het domein van je bedrijf kan invullen (bijv. @apostlesocial.com).

Group(s)

Wijs ambassadeurs automatisch toe aan (een of meer) groepen wanneer ze zich aanmelden via de landingspagina.

Hoe je de landingspagina kunt delen

Er zijn twee opties:

• Kopieer de link van de landingspagina met het symbool in de rechterbovenhoek in het bewerkingsscherm.

• In de sectie Members: klik op Landingspagina aanmelden om de pagina te bekijken en kopieer de link uit de zoekbalk.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, logo

Automatisch gegenereerde beschrijving

Hoe werkt het voor (toekomstige) ambassadeurs?

Nadat ze op de link hebben geklikt, kunnen de toekomstige ambassadeurs alle informatie lezen en zich aanmelden door hun e-mailadres in een van de vakjes in te vullen en op de button te klikken.

Het volgende bericht verschijnt:

Afbeelding met tekst, Lettertype, ontwerp, schermopname

Automatisch gegenereerde beschrijving

Zij zullen direct een e-mail met uitnodiging ontvangen om hun account aan te maken in het Apostle platform.