Accounts en instellingen
Team Settings
Templates wijzigen voor uitnodigingen en voorgestelde posts

Leer hoe je de e-mailtemplates voor uitnodigingen en suggesties kunt wijzigen.

Mick van Teeffelen avatar
Geschreven door Mick van Teeffelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Apostle heeft standaardinstellingen voor de templates van uitnodigingen en voorgestelde posts. Je kunt deze templates naar eigen invulling en taal aanpassen in de Team settings:

• Log in op Apostle en ga naar Team Settings.

• Selecteer Templates.

• Selecteer het dropdownmenu om de templates Invite of Suggestions te selecteren.

• Wijzig het template naar je eigen voorkeur en klik op Save.
    ​

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, software

Automatisch gegenereerde beschrijving

​

Tip: Je kunt meerdere templates maken voor de uitnodigingsmails. Je kunt het template van je voorkeur selecteren wanneer je nieuwe merkambassadeurs uitnodigt. Dit is bijvoorbeeld handig bij het toevoegen van merkambassadeurs uit verschillende landen.