Content uploaden naar de Social Master met de webversie van Apostle
Content uploaden naar de Social Master met de webversie van Apostle

Leer hoe je content uploadt naar je Social Master.

Nicole Verstraten avatar
Geschreven door Nicole Verstraten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Content uploaden

• Kies een bestand door te klikken op Choose from local files. Dit kan een foto of video zijn van maximaal 500 MB.

• Voer een tekst in. Geef je Social Master zoveel mogelijk informatie en context, zodat hij of zij er een goede socialmediapost van kan maken.

• [Optioneel] Kies Topics die bij je post passen.

• Klik op Send en je bericht wordt zichtbaar voor de Social Master op de Inspiration Wall.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

Let op: deze posts worden niet direct gepubliceerd, maar worden naar je Social Master gestuurd ter goedkeuring en voor eventuele aanpassingen. Zij zullen beoordelen of deze uploads gebruikt kunnen worden en ze met jou en eventueel andere merkambassadeurs delen.