Content uploaden
Content uploaden naar de Social Master

Leer hoe jij en je collega's content uploaden naar de Social Master van je team.

Juultje Peels avatar
Geschreven door Juultje Peels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Naast het plaatsen van content naar je eigen persoonlijke social media accounts, biedt de Apostle app ook de mogelijkheid om content te uploaden naar je Social Master.

Denk aan het evenement waar je net bent geweest, een interessant artikel dat je bent tegengekomen of een persoonlijk succes dat je vandaag viert. Upload de foto en context en je Social Master zal je upload omzetten in een professionele social media post. De Social Master plant de post in voor jou (en eventueel andere collega's) om te plaatsen op hun persoonlijke accounts via onze mobiele app.

Op deze manier hoef je niet te worstelen met het schrijven van die perfecte social media-post, maar geef je de juiste input aan je Social Master.

Hoe werkt het?

• Open de Apostle app en log in.

• Klik op het + icoon onderaan het scherm.

• Er verschijnt een tekstvak waarin je je content kunt typen en context kunt geven. Daarnaast kun je media aan je bericht toevoegen door op de fotoknop te klikken.

• [Optioneel] Schakel de optie Let's share immediately in als je deze post direct op je eigen social media account wilt plaatsen en het wilt uploaden naar je Social Master zodat andere collega's het ook kunnen plaatsen.

• Klik op Send om de post te uploaden naar je Social Master.

• Dat is het! Je Social Masters ontvangen de input in hun dashboard en zullen je post bekijken. Ze sturen de bewerkte versie snel terug zodat jij en je collega's deze kunnen plaatsen.

Tip: De Upload functionaliteit is perfect om content rechtstreeks van de werkvloer op te halen. Uit onze ervaring blijkt dat deze authentieke posts de betrokkenheid en het bereik enorm verbeteren als ze op social media worden geplaatst.