Wat is mijn Team Connect?

Meer informatie over de Team Connect functionaliteit in de mobiele app.

Nicole Verstraten avatar
Geschreven door Nicole Verstraten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Team Connect is een overzicht van de activiteiten van je team in Apostle. Hier vind je alle geplaatste en geüploade posts van je team. Deze teamfeed is bedoeld als inspiratiebron en om je op de hoogte te houden van de prestaties van je team in Apostle.

• Open de Apostle app en selecteer het icoon Team Connect (rechtsonder).

• Team Connect wordt geopend en je ziet meteen alle activiteiten van je team. Scroll door de tijdlijn om alle eerdere posts en uploads te zien.

Belangrijk: Er is geen deelknop en het is niet mogelijk om berichten direct vanuit het Team Connect-overzicht te plaatsen op social media. De Social Master bepaalt welke posts worden ingepland voor de merkambassadeurs. Team Connect is alleen bedoeld als inspiratiebron en om je op de hoogte te houden van de activiteiten van je team.