Getting Started
Switchen tussen meerdere Apostle teams

Leer hoe je van team kunt wisselen als je in meerdere Apostle teams actief bent.

Nicole Verstraten avatar
Geschreven door Nicole Verstraten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In sommige gevallen ben jij of een van je merkambassadeurs al actief in een ander, bestaand Apostle team. Je kunt posts in meerdere teams beheren binnen één Apostle account.

Let op: om posts in meerdere teams te beheren, moet je geregistreerd zijn met hetzelfde emailadres in beide (of meerdere) teams.

Voer de volgende stappen uit om tussen teams te wisselen in de mobiele app:

• Open de Mobiele app en log in.

• Klik op het Menu icoon (rechtsboven).

• Klik op Team in de zijbalk en selecteer het team waarnaar je wilt switchen.

• Je andere Team wordt nu geopend.

Belangrijk: als je een pushbericht voor een voorgestelde post opent, zal de Apostle app automatisch het juiste team openen. Je hoeft niet handmatig te switchen na het openen van pushberichten.