Inbox en archief gebruiken

Leer de basisfunctionaliteiten van de mobiele app Apostle beheersen.

Stefan Kapteijns avatar
Geschreven door Stefan Kapteijns
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De inbox en het archief maken deel uit van je hoofdnavigatie van de mobiele app. Hier vind je alles met betrekking tot de posts die aan jou zijn voorgesteld of in het verleden zijn gepland.

Inbox

Elke nieuwe post die voor jou is ingepland, verschijnt in je Inbox, vergelijkbaar met hoe het werkt in je email. Nadat je een melding hebt ontvangen, hoef je alleen maar de mobiele app te openen en je bericht verschijnt in de inbox. Hier kun je beslissen of je het bericht wilt delen op, bewerken of verwijderen van je persoonlijke of bedrijfspagina.

Belangrijk:

• Meldingen voor posts op je persoonlijke pagina verschijnen precies op het moment dat je de post voorgesteld krijgt en kunt delen.

• Meldingen voor geplande bedrijfspaginaposts worden direct weergegeven wanneer ze zijn gepland door de Social Master. Merkambassadeurs kunnen deze berichten direct accepteren, maar ze worden pas op het geplande tijdstip geplaatst.

Let op: Houd er rekening mee dat het verwijderen van berichten niet ongedaan kan worden gemaakt. Neem contact op met je Social Master als je per ongeluk een post hebt verwijderd die je nog wel wilt plaatsen.

Archive

Het Archive bevat alle berichten die je vanuit de inbox op je persoonlijke of bedrijfspagina hebt geplaatst. Nadat je een post vanuit de Inbox hebt geplaatst, gaat het bericht direct naar het archief (als je een post niet eerst op een ander platform hebt geplaatst). Bovendien bevat het archief al je geüploade content naar je Social Master.

Een post uit het archief opnieuw delen

Je kunt het archief gebruiken om oudere berichten opnieuw te plaatsen of om een post te plaatsen op een ander socialmediaplatform als je dat nog niet eerder hebt gedaan.

• Open de Apostle app en selecteer Archive.

• Zoek je post en selecteer Delen.

• Je kunt het bericht nu opnieuw delen of delen op een ander platform naar keuze. Selecteer hier het icoon van het juiste platform en volg de instructies.

• Je post is nu geplaatst.

Belangrijk: Geplande posts zijn slechts beperkt beschikbaar en worden automatisch gearchiveerd na een bepaalde periode (±3 dagen). Dit voorkomt dat jij en je collega's posts plaatsen die niet meer actueel zijn. Als je een post niet meer kunt vinden in je Inbox, raadpleeg dan altijd eerst je Archive.

Let op: in het archief vind je geen deelknop voor je eigen inzendingen. Uploads worden eerst gecontroleerd door de Social Master en later voor jou ingepland. Neem contact op met je Social Master als je nog geen melding hebt ontvangen voor je upload.