Je posts bewerken

Leer hoe je je post bewerkt in de mobiele app van Apostle.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elke geplande post die je ontvangt in de Inbox van de Apostle app kan bewerkt worden naar je eigen tone-of-voice en persoonlijke stijl. Dit betekent dat je altijd de volledige controle hebt over je eigen accounts en dat je zelf bepaalt welke posts je plaatst en op welke manier. Houd er rekening mee dat er een verschil is tussen posts op een persoonlijke pagina en posts op een bedrijfspagina.

Persoonlijke pagina posts

• Open de Inbox in de Apostle app.

• Zoek naar de post die je wilt plaatsen. (Als je geen posts beschikbaar hebt in je Inbox, neem dan contact op met je Social Master om een post voor je in te plannen).

• Selecteer Share en een nieuw scherm wordt geopend.

• Selecteer de knop Edit en breng je wijzigingen aan in het tekstvak dat verschijnt. (Als je de Edit knop niet kunt vinden, scroll dan naar beneden naar de onderkant van de pagina).

• Selecteer Save en je bewerkte post verschijnt in de app.

• Selecteer nu het platform van je keuze en plaats je bewerkte post.

Bedrijfspagina's

• Open de Inbox in de Apostle app.

• Zoek naar de post die je wilt plaatsen. (Als er geen posts beschikbaar zijn in in je Inbox, neem dan contact op met je Social Master om een post voor je in te plannen).

• Selecteer Edit en maak je wijzigingen in het tekstvak dat verschijnt.

• Selecteer Save na het bewerken van je post en je wijzigingen worden weergegeven.

• Selecteer Accept en de post wordt op je bedrijfspagina geplaatst (NB: Controleer altijd de geplande tijd om te zien wanneer je post online komt).

Let op: We raden aan om de geplande posts altijd aan te passen naar je eigen tone-of-voice. Dit zorgt voor authenticiteit en verhoogt je online betrokkenheid.