Ik ben al actief in een ander Apostle team. Hoe kan ik toegang krijgen tot meerdere teams?
Ik ben al actief in een ander Apostle team. Hoe kan ik toegang krijgen tot meerdere teams?
Juultje Peels avatar
Geschreven door Juultje Peels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Geweldig dat je in meerdere teams actief bent. Als je een account hebt aangemaakt met hetzelfde emailadres als je gebruikt in een ander Apostle team, dan worden deze accounts aan elkaar gekoppeld.

Zo kun je wisselen tussen deze teams:

In de Apostle app

• Klik op de Drie strepen in de rechterbovenhoek.

• Selecteer de Dropdown onder Team.

• Selecteer het team waarnaar je wilt overschakelen.

In de desktopversie van Apostle

• Klik op je Naam in de rechterbovenhoek.

• Selecteer Switch team.

• Selecteer het team waarnaar je wilt overschakelen.

Belangrijk: In elk team moet je je bedrijfspagina's afzonderlijk koppelen.

Opmerking: Als je verschillende emailadressen hebt voor beide teams, neem dan contact op met je Social Master voor een nieuwe uitnodiging en zorg ervoor dat je je account aanmaakt met hetzelfde emailadres in beide teams.