Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik nu inloggen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het huidige digitale tijdperk heb je voor bijna alles wachtwoorden nodig. Het is helemaal niet gek dat je er af en toe eentje vergeet. Als je je Apostle wachtwoord niet meer weet, maak je dan geen zorgen. Wij bieden verschillende manieren om je wachtwoord te resetten.

1. Nieuw wachtwoord instellen (in de Apostle app of in de desktopversie van Apostle)

• Open het Inlogscherm

• Selecteer Forgot Password

• Vul je emailadres in.

• Selecteer Request Password Reset

• Open de mail van Apostle om je wachtwoord te resetten

• Selecteer de blauwe knop met Reset Password

• Vul een nieuw wachtwoord in en herhaal je nieuwe wachtwoord

• Selecteer de blauwe knop met Reset password

• Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord

Belangrijk: Als je geen email ontvangt, controleer dan je spam of ongewenste emails.

2. Magic login link (in de desktopversie van Apostle)

• Open het Inlogscherm op een computer.

• Selecteer Send magic login link

• Vul je email adres in

• Selecteer Request Magic Login Link

• Open de mail van Apostle met de magic login link

• Selecteer de blauwe knop met Login

• Je wordt automatisch ingelogd op je Apostle account

3. Social login (in de desktopversie van Apostle)

• Selecteer Aanmelden met Facebook/LinkedIn/Google/Apple

• Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in van het platform dat u kiest

• Je account wordt verbonden met Apostle

• In de toekomst kunt je altijd inloggen met dit account zonder je gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw in te voeren.

Belangrijk: Je kunt de derde optie alleen gebruiken als je Social Login hebt gekoppeld aan Apostle in je Personal settings. Als je dit nog niet eerder hebt gebruikt, probeer dan de eerste twee opties om in te loggen.