Je wachtwoord resetten

Leer hoe je een vergeten wachtwoord opnieuw kunt instellen of jouw wachtwoord voor Apostle kunt wijzigen.

Juultje Peels avatar
Geschreven door Juultje Peels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je wachtwoord wijzigen als je uitgelogd bent

Wanneer je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je op de inlogpagina een nieuw wachtwoord aanvragen door op Forgot Password te klikken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Let op: dit werkt zowel vanuit de webversie als de mobiele app van Apostle.

Je wachtwoord wijzigen als je ingelogd bent

• Ga naar Personal settings

• Scroll naar beneden naar Password en voer een nieuw wachtwoord in. Om veiligheidsredenen moet je ook je huidige wachtwoord invoeren.

Selecteer Save profile om het resetten van het wachtwoord te voltooien.