Waarom worden mijn posts geplaatst op mijn mijn persoonlijke pagina in plaats van mijn bedrijfspagina?
Waarom worden mijn posts geplaatst op mijn mijn persoonlijke pagina in plaats van mijn bedrijfspagina?

Leer meer over het verschil tussen persoonlijke pagina's en bedrijfspagina's in Apostle.

Nicole Verstraten avatar
Geschreven door Nicole Verstraten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Apostle kunnen social media posts zowel op persoonlijke als bedrijfspagina's geplaatst worden. Als admin is het belangrijk om de berichten op de juiste manier in te plannen voor je merkambassadeurs. Als je de berichten niet op de juiste manier inplant, zullen de merkambassadeurs posts op de verkeerde pagina's delen.

Als je deze feedback ontvangt van je merkambassadeurs, controleer dan het onderstaande stappenplan om er zeker van te zijn dat je berichten op de juiste manier plant.

Posts plannen voor persoonlijke pagina's

• Ga naar Create Post en stel je post op.

• Klik op Proceed en navigeer naar choose channels.

• Selecteer nu alleen de namen van de merkambassadeurs aan wie je een post wil voorstellen, zodat ze deze kunnen plaatsen op hun persoonlijke pagina's.

• Ga naar Send en plan de post in.

• De suggesties die je team nu ontvangt in hun e-mail en mobiele app kunnen alleen geplaatst worden op hun persoonlijke accounts.

Posts plannen voor bedrijfspagina's

• Ga naar Create Poste en stel je post op.

• Klik op Proceed en navigeer naar Choose channels.

• Selecteer Business Pages voor een overzicht van alle gekoppelde bedrijfspagina's (of selecteer de gekoppelde bedrijfspagina's onder de namen van je merkambassadeurs).

• Ga naar Send en plan de post in.

• De suggesties die je team nu in hun e-mail en mobiele app ontvangt, kunnen alleen worden gedeeld op hun gekoppelde bedrijfspagina's.

Let op: als je berichten voor zowel bedrijfspagina's als persoonlijke pagina's tegelijk wilt plannen, selecteer dan de namen van zowel de merkambassadeurs als de gekoppelde bedrijfspagina's. Ze zullen meerdere meldingen ontvangen om de posts te delen.