Teamleden en bedrijfspagina's abonneren op strategie topics

Leer hoe je teamleden en hun gekoppelde bedrijfspagina's kunt abonneren op strategieonderwerpen

Mick van Teeffelen avatar
Geschreven door Mick van Teeffelen
Deze week bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat alle merkambassadeurs die gerelateerd zijn aan het topic in je strategie (bijv. thought leadership posts) de posts ontvangen, kun je teamleden en bedrijfspagina's abonneren op een topic.

Teamleden abonneren op topic(s)

• Navigeer naar Members.

• Klik op het Bewerken symbool van het lid dat je wilt abonneren op een of meer topic(s).

• Selecteer de vakjes van de topic(s) waarop je het lid wilt abonneren.

• Klik op de knop Save.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Besturingssysteem

Automatisch gegenereerde beschrijving

Bedrijfspagina's abonneren op topic(s):

• Navigeer naar Members.

• Klik op de tab Business Pages.

• Klik op het bewerken symbool van de pagina dat je wilt abonneren op een of meer topic(s).

• Selecteer de vakjes van de topic(s) en klik op save.

Tip: Als je meerdere teamleden tegelijk wilt abonneren op een of meer onderwerpen, kun je de teamleden in bulk bewerken. Gekoppelde bedrijfspagina's worden automatisch gesynchroniseerd met dezelfde onderwerpen als het teamlid.

Tip: In stap 2 van het maken van een post kun je filteren op het topic en de post plannen voor alle relevante ambassadeurs.

Opmerking: Als je op dit moment nog geen contentstrategie hebt geïmplementeerd, maak deze dan eerst aan.