Importeren en in bulk bewerken van je teamleden

Leer hoe je meerdere gebruikers tegelijk kunt importeren en bewerken

Mick van Teeffelen avatar
Geschreven door Mick van Teeffelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Meerdere gebruikers importeren (of toevoegen) kan op 2 manieren:

1. E-mails kopiëren en plakken

2. Een Excel-bestand gebruiken

Gebruikers in bulk bewerken kan alleen door een Excel-bestand te uploaden.

Tip: Gebruikers in bulk bewerken is vooral handig voor het toevoegen of bewerken van parameters en groepen aan teamleden. Leer hoe je parameters en groepen instelt.

Belangrijk: Gebruik het meegeleverde voorbeeld Excel-bestand om de gebruikers correct te uploaden. Zorg ervoor dat de parameters overeenkomen met het voorbeeldbestand voordat je deze uploadt.

Hoe je meerdere teamleden importeert (toevoegen)

• Navigeer naar Members in de navigatiebalk

• Klik op + Add membership

• Klik op Add multiple users at once

• Kies de optie die je wilt gebruiken: 'Copy and paste emails' of 'Use an Excel file'

E-mails kopiëren en plakken

• Selecteer de rol voor de nieuwe gebruiker: master of ambassador

• (Optioneel) Voeg ze toe aan een of meer groepen

• Plak de e-mailadressen, gescheiden door komma's

Een Excel-bestand gebruiken

• Klik op: Download XLSX template file

• Vul de kolommen in het Excel-bestand in

• Sla het bestand op

Upload het Excel-bestand met de Click here knop

Belangrijk: Na het uploaden van het Excel-bestand krijgen nieuw toegevoegde gebruikers direct een uitnodigingsmail om lid te worden van het Apostle platform.

Hoe je meerdere gebruikers tegelijk bewerkt

• Navigeer naar Members

• Klik op het uploadsymbool

Afbeelding met wit, schets, symbool, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving
  • Download het voorbeeldbestand

• Bewerk het bestand (voeg GEEN nieuwe kolommen toe)

• Upload het bewerkte bestand