Uitnodigingen opnieuw versturen

Leer hoe je een uitnodiging opnieuw kunt versturen naar een nieuw teamlid.

Mick van Teeffelen avatar
Geschreven door Mick van Teeffelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je nieuwe teamleden uitnodigt, kan het zijn dat niet iedereen de uitnodiging meteen accepteert. Een herinnering sturen kan dan helpen.

• Ga naar Members in het linker menu om een lijst van al je teamleden te zien.

• Klik op Pending invites om een overzicht te zien van de mensen die de uitnodiging nog niet hebben geaccepteerd. Klik op het icoon Vernieuwen om je uitnodiging opnieuw te versturen.

Afbeelding met tekst, Lettertype, schermopname, symbool

Automatisch gegenereerde beschrijving
  • Bevestig je verzoek en de uitnodiging wordt opnieuw naar de gebruiker verzonden.