Wat zijn 'pending invites' en kan ik ze verwijderen?

Meer informatie over in pending invites en hoe je ze kunt bewerken, opnieuw kunt sturen of verwijderen

Juultje Peels avatar
Geschreven door Juultje Peels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Pending Invites zijn de mensen die je hebt uitgenodigd voor het Apostle platform, maar die nog geen account hebben aangemaakt. Daarom worden ze weergegeven als ‘pending’.

Tip: Beheer je Pending Invites. Houd bij welke mensen je hebt uitgenodigd en verwijder ze nadat je een (of meerdere) herinnering(en) hebt gestuurd zonder reactie.

Pending invites kun je zonder gevolgen verwijderen. Deze mensen hebben nog geen account aangemaakt en zijn dus nog geen lid van het platform.

Hoe je pending invites kunt bewerken, verwijderen of een herinnering kunt sturen

• Navigeer naar Members

• Klik op Pending invites

• Klik op het ‘edit’ icoontje in de kolom Actions om een uitnodiging te bewerken

• Om een uitnodiging te verwijderen klik je op het ‘delete’ icoontje in dezelfde kolom

• Klik op het icoontje met het pijltje in de kolom Actions om een herinnering te versturen

Zo verwijder je in bulk pending invites of verstuur je een herinnering

• Selecteer de uitnodigingen die je wilt verwijderen of aan wie je een herinnering wilt sturen

• Verwijder ze met de knop Delete selected in de rechterbenedenhoek

• Stuur een herinnering naar de geselecteerde uitnodigingen met de knop Send reminder to selected

Goed om te weten: Er worden geen kosten in rekening gebracht voor pending invites op je factuur.