Posts inplannen
Prioriteit geven aan teamleden in een date range

Leer hoe je teamleden voorrang kunt geven bij het plannen van een bericht binnen een date range.

Stefan Kapteijns avatar
Geschreven door Stefan Kapteijns
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Apostle biedt verschillende manieren om berichten in te plannen: Nu, Enkele datum of Datumbereik. Kiezen voor een Datumbereik betekent dat je een post over een langere periode spreidt (meerdere dagen of zelfs een week). In sommige gevallen wil je er zeker van zijn dat een specifiek teamlid de post als eerste ontvangt. Daarvoor kun je de optie Prioriteit gebruiken:

• Ga naar Post maken en voltooi je post.

• Selecteer in Stap 2 de teamleden voor deze post. Klik op het sterpictogram om de prioriteitsinstelling voor een specifiek teamlid te activeren.

• Selecteer in Stap 3 Datumbereik als tijdsinstelling.

• Selecteer een datumbereik van je voorkeur en selecteer Plan dit bericht.

De prioriteitsster zorgt ervoor dat deze teamleden de post altijd als eerste ontvangen binnen het tijdsbereik.

Tip: De prioriteitsinstelling wordt vaak gebruikt voor teamleden die een stuk content hebben geüpload naar je Inspiration Wall. Je kunt de post spreiden over de tijd en er tegelijkertijd voor zorgen dat zij de post als eerste delen als dank voor hun input.