Accounts en instellingen
Team Settings
Stel automatische herinneringen in voor niet gedeelde posts

Leer hoe je automatische herinneringen instelt voor posts die je merkambassadeurs nog niet gedeeld hebben.

Stefan Kapteijns avatar
Geschreven door Stefan Kapteijns
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het kan gebeuren dat niet alle voorgestelde posts gedeeld worden door je merkambassadeurs. Het kan voorkomen dat je merkambassadeurs een postsuggestie ontvangen op een ongelegen moment of voor het verkeerde platform.

Als gevolg daarvan kunnen ze het accepteren of bewerken van de post uitstellen, met de bedoeling er later op terug te komen. Als ze het toch vergeten, kun je ze er vriendelijk aan herinneren met behulp van automatische herinneringen. Dit artikel leidt je door de benodigde instellingen om deze functionaliteit in te schakelen.

• Ga naar je Team Settings en scroll naar beneden tot je de instellingen voor Reminders tegenkomt.

Afbeelding met schermopname, tekst, wit, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

• Stel het aantal Total reminders in. Dit is het aantal herinneringen dat je wilt sturen wanneer een van je merkambassadeurs vergeet een voorgestelde post te delen. Je kunt maximaal twee herinneringen selecteren.

• Stel nu de Days between reminders in. (Je wilt je ambassadeurs niet teveel herinneringen in een paar dagen.)

• Klik op Save om je instellingen op te slaan.

Let op: de instellingen voor herinneringen synchroniseren met de instellingen voor de vervaldatum van je posts en het geselecteerde tijdsbestek voor je geplande posts. Als de vervaldatum of gewenste datum van delen is verstreken, worden alle herinneringen automatisch geannuleerd.

NB: Gebruik je onze WhatsApp integratie en wil je ook reminders via WhatsApp versturen? Zorg dan dat je reminders hier geactiveerd hebt.