Team branding bijwerken

Leer hoe je de branding van je team kunt aanpassen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de Apostle webversie volledig aanpassen aan je eigen huisstijl. Bij Team Settings kun je je logo uploaden en de kleuren, teamnaam en app-taal voor je team wijzigen.

Logo of icoon wijzigen

• Ga naar Team Settings.

• Selecteer Browse Library.

• Selecteer of upload je logo of icoon.

• Selecteer Save Team.

• Je ziet nu je eigen logo op het dashboard.

Kleuren wijzigen

• Ga naar Team Settings.

• Wijzig de primaire en secundaire kleuren van de software, zodat ze aansluiten op je huisstijl.

• Selecteer Save Team om te bevestigen.

Let op: Deze kleuren veranderen de look en feel van je dashboard. Ze zijn van invloed op elke call-to-action knop en worden ook geïntegreerd in je landingspagina en banners in Apostle. Je kunt de kleuren op elk moment wijzigen in je Team settings.

De taal van de app wijzigen

In je Team settings kun je de standaardtaal van de mobiele app voor je merkambassadeurs wijzigen. Normaal gesproken zal de app, de taal van de telefoons van je merkambassadeurs herkennen en automatisch wijzigen. Echter, als je deze instelling wilt opheffen, kun je de taal wijzigen in je Team settings.

• Ga naar Team Settings.

• Wijzig de taal in de taal van je voorkeur.

• Selecteer Save Team.

Let op: We ondersteunen momenteel de volgende talen: Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans en Portugees.