Accounts en instellingen
Team Settings
Wijzig notificaties in het notificatiecentrum

Leer hoe je de notificatie-instellingen voor alle merkambassadeurs kunt wijzigen.

Mick van Teeffelen avatar
Geschreven door Mick van Teeffelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het plaatsen van posts met Apostle is mogelijk via e-mail en onze mobiele app. Sommige gebruikers willen alleen de opties voor het delen per e-mail gebruiken en anderen misschien alleen de mobiele app. In het notificatiecentrum selecteer je welke notificaties je naar je merkambassadeurs wilt sturen. Er zijn drie verschillende soorten notificaties.

Post notifications

Selecteer welke notificatie je naar je merkambassadeurs wilt sturen voor elke geplande post. Als je notificaties per e-mail deselecteert, zorg er dan voor dat elk teamlid de mobiele app gebruikt om je voorgestelde posts te ontvangen.

Announcement notifications

Selecteer de wijze om je teamleden op de hoogte te brengen via Announcements. Je kunt dit doen via e-mail of onze mobiele app.

Afbeelding met tekst, Lettertype, schermopname, algebra

Automatisch gegenereerde beschrijving

Inspiration notifications

De inspiratie notificaties zijn alleen beschikbaar voor admins.

• Wijzig hier de gewenste frequentie van meldingen van nieuwe uploads naar de Inspiration Wall van je merkambassadeurs.

• Kies tussen Never, Daily op een specifiek tijdstip of Direct om er zeker van te zijn dat je geen uploads mist.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, lijn