Beheer meerdere teams in Apostle

Leer hoe je kunt wisselen tussen meerdere Apostle teams in één account.

Juultje Peels avatar
Geschreven door Juultje Peels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Controleer je huidige team

Om te controleren in welk Apostle account je momenteel zit:

• Selecteer je Naam in de rechterbovenhoek.

• Selecteer hier Switch team.

• Er verschijnt een menu dat laat zien in welk team je momenteel acties uitvoert.

Wisselen tussen Apostle teams

Als je toegang hebt tot meerdere teams, kun je na het inloggen eenvoudig wisselen:

• Selecteer in je Apostle team je Naam in de rechterbovenhoek.

• Selecteer hier Switch Team.

• Er verschijnt een menu met al je Apostle teams. Selecteer het team waarnaar je wilt wisselen.

Van team wisselen in de mobiele app

In de mobiele Apostle app voor iOS en Android kun je in het instellingenmenu wisselen tussen teams.

• Open de mobiele Apostle app.

• Tik op het Menu icoon rechtsboven.

• Selecteer Team en een overzicht van jouw teams wordt geopend.

• Om naar een ander Apostle team te gaan, selecteer je de gewenste Teamnaam.

Let op: Als je een pushmelding ontvangt met een voorgestelde post, wordt altijd automatisch het juiste team geopend in de mobiele app. Je hoeft niet van team te wisselen voor of na het openen van de pushmelding.