Gebruikers verwijderen

Leer hoe je een gebruiker verwijdert uit Apostle

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is iets waar je misschien niet aan wilt denken, maar... Het kan gebeuren dat je een teamlid moet verwijderen, om wat voor reden dan ook.

Zo doe je dat:

• Ga naar Members in de linker zijbalk.

• Klik op het pictogram Delete in de kolom achter de naam van de gebruiker die je wil verwijderen en bevestig je verzoek.

Meerdere gebruikers verwijderen

• Als je meerdere leden tegelijk wilt verwijderen, selecteer je eerst de leden.

• Klik op de rode knop rechtsonder met Delete selected - en selecteer Yes. Alle leden die je hebt geselecteerd, worden verwijderd.

Belangrijk: Als je een teamlid verwijdert, worden alle geplande berichten voor deze specifieke gebruiker ook verwijderd. Verzonden berichten worden niet beïnvloed.