E-mail only gebruikers begrijpen

Lees hoe e-mail only gebruikers werken in Apostle

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen e-mail only gebruikers alleen berichten bekijken, bewerken en delen via de mail.

Email only gebruikers kunnen handig zijn wanneer je wilt dat iemand een bericht deelt (eenmalig of zeer onregelmatig) en het geen meerwaarde heeft om een account aan te maken. Bijvoorbeeld een partner of een klant aan wie je de post wilt voorstellen, zodat ze de post gemakkelijk zelf kunnen delen.

Waarschuwing: E-mail only gebruikers kunnen de mobiele app niet gebruiken, zij kunnen alleen delen via e-mail.

E-mail only gebruikers kunnen:

• Het bericht afwijzen.

• De post uitstellen en later delen.

• De tekst van het bericht bewerken.

• Het bericht delen.

Waarschuwing: E-mail only gebruikers kunnen alleen LinkedIn-posts delen. Delen via Facebook en Instagram wordt niet ondersteund via e-mail delen.

Hoe je e-mail only gebruikers toegevoegd

• Navigeer naar Members.

• Klik op het tabblad Email only users.

• Klik op de knop + add Email user.

• Typ de e-mailadressen van de e-mail only gebruikers die je wilt toevoegen, met een spatie tussen de adressen.

• Klik op Add.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

Belangrijk: E-mail only gebruikers krijgen geen uitnodigingsmail om deel te nemen aan het Apostle platform omdat ze geen account kunnen aanmaken. Zorg ervoor dat je de e-mail only gebruikers informeert dat ze zijn toegevoegd aan je team en dat ze social media posts via e-mail kunnen ontvangen.

Goed om te weten: Een e-mail only gebruiker wordt als een normale gebruiker geteld op de factuur.

Hoe je e-mail only gebruikers zichtbaar maakt in de Insights (statistieken)

E-mail only gebruikers zijn vaak mensen buiten je organisatie. Daarom worden e-mail only gebruikers standaard niet opgenomen in de Insights (statistieken).

In de Team Settings kun je Show email users in insights aan- of uitzetten. De Insights-pagina wordt automatisch bijgewerkt nadat je op Save team hebt geklikt.