Meldingen voor Inspiration Wall instellen

Leer hoe je meldingen voor de Inspiration Wall instelt in Apostle.

Nicole Verstraten avatar
Geschreven door Nicole Verstraten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stel de tijd in waarop je meldingen wilt ontvangen over nieuwe uploads naar je Inspiration Wall door je merkambassadeurs.

• Navigeer naar je Personal Settings in de rechterbovenhoek van de Apostle software.

• Scroll naar beneden naar Inspiration notifications.

• Kies wanneer je meldingen wilt ontvangen: Direct, Daily of Never.

• Klik op Save Profile om je notificaties in te stellen.\

Let op: afhankelijk van je instellingen ontvang je e-mailmeldingen over nieuwe uploads van je team. We raden je ten zeerste aan om deze functie ingeschakeld te laten, zodat je snel kunt reageren op nieuwe uploads van je team.