Worden email only gebruikers en uitnodigingen van teamleden volledig in rekening gebracht?
Worden email only gebruikers en uitnodigingen van teamleden volledig in rekening gebracht?
Nicole Verstraten avatar
Geschreven door Nicole Verstraten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt de mogelijkheid om email only gebruikers toe te voegen aan je team in Apostle. Dit houdt in dat ze geen account in Apostle hebben en de Apostle app op hun telefoon nodig hebben. Email only gebruikers kunnen af en toe berichten delen via email. Wat de facturering betreft, worden email-only gebruikers beschouwd als normale gebruikers aan wie je berichten kunt voorstellen en je zult hiervoor worden gefactureerd.

Voor uitnodigingen die nog in behandelijk zijn, worden geen kosten in rekening gebracht. Aan deze gebruikers kun je namelijk nog geen socialmediaposts voorstellen.