Privacy en veiligheid
Ontkoppel Apostle van je persoonlijke en zakelijke account(s)
Ontkoppel Apostle van je persoonlijke en zakelijke account(s)

Leer hoe je de accountrechten voor Apostle aanpast en hoe je de koppeling met Apostle verbreekt.

Nicole Verstraten avatar
Geschreven door Nicole Verstraten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt Apostle op elk gewenst moment loskoppelen van je persoonlijke en zakelijke social media-accounts. Bovendien kun je de machtigingen die Apostle voor je account heeft, handmatig aanpassen. Hieronder vind je de stappen om Apostle te ontkoppelen van elk kanaal - Facebook, Instagram en LinkedIn. Het proces kan per kanaal verschillen.

Facebook en Instagram

Houd er rekening mee dat het ontkoppelen van Facebook en Instagram alleen van toepassing is op bedrijfspagina's. Bedrijfspagina's zijn gekoppeld via je persoonlijke account, maar dit persoonlijke account is niet rechtstreeks verbonden met onze software. Je persoonlijke accountgegevens blijven veilig en gescheiden van ons systeem.

• Log in op je persoonlijke Facebook-account (zorg ervoor dat dit het account is waarmee je je zakelijke Facebook-pagina aan Apostle hebt gekoppeld). NB: Je kunt deze wijzigingen niet aanbrengen vanaf de login van je bedrijfspagina, alleen vanaf je persoonlijke account.

• Klik op je profielfoto rechtsboven in Facebook.

• Selecteer Instellingen en privacy en klik vervolgens op Instellingen.

• Klik in het linkermenu op Bedrijfsintegraties.

• Klik op Bekijken en bewerken om de machtigingen van Apostle te wijzigen of klik op Verwijderen om Apostle volledig lost te koppelen van je account.

Belangrijk: Klik op Bekijken en bewerken om een overzicht te zien van alle permissies van Apostle voor zowel je gekoppelde Facebook- als Instagram-pagina's. Controleer altijd eerst de machtigingen voordat je wijzigingen aanbrengt. Deze wijzigingen kunnen resulteren in problemen met het delen van posts als de onjuiste machtigingen zijn geselecteerd.

LinkedIn

Houd er rekening mee dat het loskoppelen van je persoonlijke account van Apostle ook automatisch je gekoppelde bedrijfspagina's ontkoppelt van Apostle.

• Log in op LinkedIn met je persoonlijke account (zorg ervoor dat dit het account is waarmee je je LinkedIn bedrijfspagina aan Apostle hebt gekoppeld).

• Klik in het bovenste menu op Ik en selecteer Instellingen en privacy.

• Klik in het linker menu op Gegevensprivacy

• Scroll naar beneden en selecteer Toegestane services.

• Selecteer Verwijderen als je Apostle wil ontkoppelen van je LinkedIn account.

• Je hebt nu de verbinding met Apostle succesvol verbroken.

Let op: je kunt de verbinding eenvoudig herstellen wanneer je je volgende bericht deelt. Als je je account loskoppelt van Apostle, moet je de koppeling opnieuw tot stand brengen wanneer je een nieuw voorgesteld bericht wil delen. Zakelijke pagina's moeten altijd handmatig opnieuw worden gekoppeld.