Posts delen
Kan ik berichten nog aanpassen nadat ze gepubliceerd zijn?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Apostle kun je een post die geplaatst is door een van je merkambassadeurs niet direct bewerken. Alleen de persoon die de post geplaatst heeft, heeft het recht om het te bewerken op het betreffende sociale mediaplatform.

Stel bijvoorbeeld dat je collega een bericht op LinkedIn heeft gedeeld, maar dat er een spelfout in staat. In dat geval moet je collega zelf deze stappen op LinkedIn volgen om het bericht aan te passen:

• Ga naar je LinkedIn profiel.

• Zoek het bericht dat je wilt bewerken.

• Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het bericht.

• Selecteer Bijdrage bewerken.

• Corrigeer de spelfout.

Klik op Opslaan om de wijzigingen in het bericht op te slaan.

Let op: Je kunt het bericht alleen tekstueel aanpassen. Als je de afbeelding wilt wijzigen, moet je het bericht verwijderen, een nieuwe post maken en de post opnieuw plaatsen.

Belangrijk: In Apostle heb je de mogelijkheid om een (voor in de toekomst) geplande post te bewerken. Echter, het is belangrijk om te weten dat alle wijzigingen die je aanbrengt alleen invloed hebben op de merkambassadeurs die de post nog niet hebben gedeeld. Zodra een bericht is gedeeld via onze app of email, blijft het intact door de wijzigingen die je aanbrengt.