Conceptberichten maken

Leer hoe je conceptposts maakt in Apostle

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt gemakkelijk conceptberichten maken terwijl je berichten maakt en beheert. Het kan handig zijn om vooruit te werken en ze later in te plannen. Daarnaast kun je collega's vragen om je berichten te beoordelen voordat je ze naar je team stuurt. Concepten zijn zichtbaar voor alle beheerders in je team.

• Navigeer naar Post maken en maak je post.

• Klik linksonder op de knop Opslaan als concept.

• De post wordt nu opgeslagen en toegevoegd aan het menu Concepten in de linker zijbalk.

• Klik op de knop Bewerken in Drafts om je concept te openen en het bericht af te maken.

Let op: Concepten kunnen worden opgeslagen in alle drie de stappen van het maken van berichten. Je kunt opslaan na het maken van je bericht (stap 1), het kiezen van je kanalen (stap 2) of het instellen van je posttijden (stap 3). Andere beheerders kunnen je concepten zien en zelfs afmaken.

Tip: In het concept wordt alle informatie bewaard die je in stap 1, 2 en 3 van de composer hebt ingevuld tijdens het maken van een bericht. De merkambassadeurs die je in stap 2 hebt geselecteerd, worden bijvoorbeeld ook opgeslagen in het concept, zodat er niets verloren gaat als je later terugkeert om je bericht te voltooien.