Posts maken
Direct plaatsen van PDF-bestanden, carousels en slideshows (alleen op LinkedIn)
Direct plaatsen van PDF-bestanden, carousels en slideshows (alleen op LinkedIn)

Leer hoe je rechtstreeks via Apostle PDF-bestanden, caroussels en slideshows plaatst op LinkedIn.

Nicole Verstraten avatar
Geschreven door Nicole Verstraten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Navigeer naar Create post in de linkerbovenhoek of in de menubalk aan de linkerzijde. Je kunt direct een bericht maken door een onderwerp, tekst en topics toe te voegen.

• Klik op het document icon naast de knop voor afbeeldingen en video's om een PDF-bestand of PowerPoint-presentatie toe te voegen.

• Kies je PDF-bestand of PowerPoint-presentatie uit je lokale bestanden of selecteer een bestand in je Media library.

• Selecteer Use files

• Je document wordt nu weergegeven in de preview mode.

Let op: In de preview mode zie je alleen de eerste pagina van je PDF-bestand of PowerPoint-presentatie. Om door je document te scrollen, schakel je over naar de reader mode.

In de Reader mode kun je door je document scrollen en in- en uitzoomen. Bovendien kun je je document in een nieuw tabblad openen.

Belangrijk: Het direct plaatsen van PDF-bestanden en PowerPoint-presentaties is alleen mogelijk op LinkedIn. Deze bestanden worden direct naar LinkedIn gedeeld, en lezers op LinkedIn kunnen eenvoudig door de pagina's van het document swipen.

Mobiele app

Na het inplannen van een PDF-bestand of PowerPoint-presentatie voor je team kunnen merkambassadeurs de post eenvoudig delen via e-mail of de mobiele app. Dit is hoe je een slideshow deelt via de Mobiele app:

• Merkambassadeurs ontvangen een pushmelding en openen de Apostle-app.

• De app biedt zowel de Preview- als Reader mode, die overeenkomen met het webdashboard. In de Reader mode kunnen gebruikers makkelijk door het document scrollen voordat ze de post plaatsen.

• Merkambassadeurs hebben de mogelijkheid om een bericht te plaatsen, bewerken of te verwijderen, net als bij een normale post.