Mediabibliotheek
Hoe gebruik je de mediabibliotheek

De mediabibliotheek is een opslagplaats waar alle afbeeldingen, video's en bestanden van je team worden opgeslagen en bewerkt.

Juultje Peels avatar
Geschreven door Juultje Peels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Apostle biedt verschillende manieren om de Media library te openen:

• Je kunt naar de Media library in het linkermenu navigeren en afbeeldingen, video's of bestanden uploaden. Deze worden automatisch opgeslagen in de bibliotheek en zijn beschikbaar voor alle admins.

• Als je een nieuw bericht maakt en je wilt een afbeelding, bestand of video toevoegen, dan word je direct naar de Media library gestuurd om ze te uploaden.

Afbeeldingen, video's en bestanden in de Media library bewerken

Zodra je op een van de afbeeldingen in de bibliotheek klikt, kan je:

• De afbeelding downloaden

• Afbeeldingen bijsnijden en roteren

• De afbeelding verwijderen

De afbeelding downloaden

Afbeeldingen bijsnijden en roteren

Gebruik het volgende menu om je afbeelding bij te snijden en te roteren:

• Klik op De pijlen aan de linkerkant om de afbeelding te roteren.

• Klik op Flip om de afbeelding te spiegelen.

• Klik op 1:2 om bij te snijden tot een vierkant formaat.

• Klik op 1:1 om bij te snijden tot een rechthoekig formaat.

• Klik op Reset om terug te gaan naar het oorspronkelijke formaat.

Afbeelding met schermopname, tekst, Lettertype, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

De afbeelding verwijderen