Wat zijn aankondigingen binnen Apostle?

Soms wil je een collega activeren om een verhaal aan te leveren met een reminder of inspiratie. Bij de aankondigingen kun je een bericht ontwerpen, dat een gebruiker krijgt aangedragen maar niet kan delen. Dit kan zijn ter inspiratie of ter motivatie. Klik op de plus buttoon om een nieuwe aankondiging te maken. Voeg een titel en context toe aan het bericht. Voeg daarnaast eventueel media toe aan het bericht. Kies een tijdsspanne en selecteer daarna de ambassadeurs de deze aankondiging moeten krijgen. Klik vervolgens op opslaan zodra je klaar bent. De gebruikers krijgen nu een notificatie van de app van Apostle op moment van inplannen.