Hoe ziet een uitnodigingsmail voor Social Creators eruit?

Hieronder vind je een template voor een uitnodigingsmail aan Social Creators.

Beste collega,

De aankomende tijd willen we onze organisatie en haar mensen beter zichtbaar maken op social media. Iedereen binnen *organisatie* is trots op wat er allemaal gebeurd, en we willen jou helpen om dit te laten zien op social media. Daarnaast kun je hier ook gebruik van maken om jezelf als specialist te positioneren binnen je netwerk. Als organisatie willen we op deze manier op een persoonlijke wijze laten zien wat voor mooie verhalen er afspelen binnen onze organisatie. Zo bereiken we meer mensen werken samen met jullie aan onze *marketing- , sales-, recruitmentdoelstellingen* Zo word jij een echte ambassadeur van *organisatie*.

We worden hierin samen ondersteunt door Apostle (www.apostlesocial.com). Apostle is een app waarin wij verhalen over *organisatie* aan jou kunnen aanbieden. Deze verhalen zijn verzameld uit het werkveld en zijn deelbaar op je persoonlijke social media kanaal. Je krijgt een persoonlijke tijdlijn waarin allemaal mooie verhalen worden aangeboden die je mogelijk kunt delen. Daarnaast kun je ook een mooie werksituatie vastleggen en deze intern met ons delen. De *marketing-, recruitment, salesafdeling*  maakt  hier een social media bericht van en voegt deze aan jouw persoonlijke tijdlijn in Apostle toe. Bekijk hier een video waarin dit allemaal nog duidelijker wordt:

Je krijgt binnenkort een uitnodiging van Apostle. Door deze te accepteren kun je hier een account voor aanmaken en inloggen in de app. Dit gaat in vier stappen:

1. Accepteer de uitnodiging in de mail
  2. Maak een account aan door je naam in te vullen en een wachtwoord aan te maken
  3. Download de app Apostle Connect vanuit de appstores.
  4. Log in met het e-mailadres van de organisatie en het wachtwoord dat je zojuist hebt aangemaakt.

Veelgestelde vragen:

Maakt het uit op welke telefoon ik de app zet?

Nee, dit maakt niet uit. Het maakt ook niet uit dat je social media kanalen vanuit een ander mailadres worden beheerd.

Kan Apostle mijn gegevens inzien?

Nee, wij krijgen alleen je voor- en achternaam en je mailadres van de organisatie binnen.

Kan de organisatie dan berichten op mijn tijdlijn posten?

Zo werkt het niet helemaal. Jij blijft altijd de eindredactie houden. Je moet dus zelf een bericht goedkeuren en plaatsten voordat het bericht ook daadwerkelijk op je social media kanaal komt te staan.

Op welke kanalen kan ik plaatsen:

Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter

Mocht je nog vragen hebben over het ambassadeursproject, social media of Apostle dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,