Hoe nodig ik mijn ambassadeurs uit?

Leer hoe je jouw ambassadeurs of relaties uitnodigt voor Apostle.

Binnen Apostle draait alles om samenwerking met jouw ambassadeurs en jouw team. Nodig daarom direct jouw collega’s uit om de kracht van Apostle te ervaren.

• Ga vanuit het dashboard naar het teamoverzicht en klik op Invite people om nieuwe ambassadeurs uit te nodigen.

Team #1 Invite people
    • In het tekstvak vul je de e-mailadressen van jouw collega’s in. Druk op enter om een nieuw e-mailadres in te voeren. Het is ook mogelijk vanuit een excel of .csv bestand de e-mailadressen in het tekstvak te plakken.

Team #2 invite with email
    • Wil je jouw uitnodiging personaliseren? Gebruik dan het tekstvak hieronder om jouw eigen draai aan de uitnodigingsmail te geven. Alle ingevulde e-mailadressen zullen dit gepersonaliseerde berichten te zien krijgen in hun uitnodiging. Heb je een specifieke ambassadeur die extra informatie nodig heeft? Nodig deze dan apart uit.

Team #3 personalized text
    • Klik op Send invitation om de uitnodiging te versturen.

Jouw ambassadeurs ontvangen nu een uitnodiging met daarin een link om een account aan te maken binnen Apostle. Meer weten over een account aanmaken? Check dan het Aan de slag met Apostle artikel.

In het Team overzicht vind je ook alle reeds verstuurde uitnodigingen onder Uitgenodigd. Hier vind je een overzicht van alle ambassadeurs die jouw uitnodiging nog niet hebben geaccepteerd. Selecteer deze e-mailadressen eenvoudig en stuur ze een reminder door op Notify te klikken.

Invite users 2-1