1. Help Center
  2. FAQ en Troubleshooting

FAQ: Waar kan ik om hulp vragen?

Heb je hulp nodig in ons platform, dan kun je gemakkelijk en snel advies aanvragen. Dit doe je door in de bovendste balk aan de rechterkant op 'help' te klikken. Je kan Apostle dan een mail sturen met jouw vraag. (support@apostleconnect.com)

Wil je meteen antwoord, dan kun je je vraag ook via de chat stellen. Deze vind je in rechtsonder in het scherm. Hier kun je jouw vraag stellen aan een van onze experts.