Berichten delen op persoonlijke Facebook-, LinkedIn-, Twitter- en Instagram-accounts

Lees hier hoe je Apostle’s mobiele applicatie gebruikt om berichten te op persoonlijke Facebook-, LinkedIn-, Twitter- en Instagram-accounts.

Makkelijk berichten delen met één klik is een van de belangrijkste kenmerken van ons Apostle platform. Dit artikel geeft inzicht over hoe jij berichten deelt op social media door middel van onze app. Je kunt deze app downloaden in de Android en iOS store.

Inhoudsopgave

Voordat je begint

Voordat je begint met het delen van berichten, is het belangrijk dat de Social Master een bericht heeft voorgesteld. In de Apostle app is het mogelijk om direct berichten te delen op jouw eigen LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter account.

• Als een Social Master een bericht heeft voorgesteld staat deze in je Inbox in de mobiele app.

• Voor elk voorgesteld bericht zijn er twee opties: Share of Delete. Als je het bericht wilt delen, klik op je Share en ga je naar het volgende scherm om de platforms te selecteren. Als je het bericht niet relevant vindt voor jouw connecties, selecteer je Delete en het bericht wordt verwijderd uit je mobiele app.
  • Edit het bericht naar je eigen persoonlijke tone of voice en selecteer het platform waarop je het bericht wilt delen.

Deel een bericht op LinkedIn

• Klik op de LinkedIn-knop onderaan het scherm. Er verschijnt een venster dat dit bericht automatisch deelt op LinkedIn via de Apostle-app.

• Als je al een account hebt gekoppeld met LinkedIn, wordt de inhoud automatisch gepost. Als je dat nog niet hebt gedaan, moet je eenmalig inloggen op je LinkedIn-account om de koppeling met onze app te maken.
  • Nadat je het bericht hebt gedeeld, wordt er gevraagd of je iemand wilt taggen. Als je hier Yes selecteert, word je doorgestuurd naar de LinkedIn-app, waar je mensen in je bericht kunt taggen door deze te bewerken in de LinkedIn-app (gebruik de drie kleine puntjes rechtsboven je bericht en selecteer bericht bewerken).

• Dat is het al! Je bericht staat nu online.

Belangrijk: Je hoeft alleen in te loggen op LinkedIn voor je eerste bericht om een koppeling tot stand te brengen tussen Apostle en jouw LinkedIn-account. We krijgen in geen geval toegang tot jouw account. De verbinding is alleen gemaakt zodat je berichten kunt posten via onze app.

Deel een bericht op Facebook

• Om een bericht op Facebook te delen, klikt je op het Facebook-logo onderaan het scherm wanneer je een bericht deelt via onze mobiele app. Omdat Facebook geen toestemming geeft om rechtstreeks op hun app te posten, wordt er een pop-up gegenereerd door de Apostle-app. Dit geeft aan dat de tekst naar het klembord wordt gekopieerd en dat het downloaden van de toegevoegde media begint.

• Klik op OK in het pop-up scherm en wacht tot het downloaden van de media is voltooid. Nadat de media is gedownload, word je automatisch doorgestuurd naar de Facebook-post sectie in de Facebook-app. De media worden automatisch in Facebook geladen door de Apostle-app.

Let op: Ben je nog niet ingelogd in Facebook? Dan word je eerst doorverwezen naar de inlogpagina van Facebook. Log hier in met jouw persoonlijke Facebook account.

1. Je zult merken dat het tekstveld in de Facebook-app leeg is. Plak de tekst van het klembord in het tekstveld om je bericht te voltooien. (Druk een paar seconden met je vinger op het tekstveld om de plakoptie weer te geven).

2. Voer de gewenste tags, locatie en meer toe in dit scherm en selecteer Post om dit bericht te delen op Facebook.

Deel een bericht op Instagram

• Klik op het Instagram logo onderaan het scherm. Hierdoor verschijnt een venster op het scherm en wordt de tekst automatisch naar je klembord gekopieerd. De bijgevoegde media worden gedownload om op Instagram te worden geplaatst.

• Nadat de inhoud is gedownload, verschijnt er een scherm op je mobiele telefoon. Hier wordt gevraagd om te kiezen tussen de volgende opties voor het plaatsen van je bericht: Instagram-feed, verhaal (stories) of direct bericht. Klik op je voorkeursoptie en ga verder. Selecteer Instagram-feed als je wilt delen op je persoonlijke profiel.

• Nadat je op de Feed-knop hebt geklikt, word je doorgestuurd naar de Instagram-app op je mobiele telefoon. Er wordt nu een voorbeeld van de media getoond. Je kunt filters toevoegen en basisbewerkingen uitvoeren zoals je normaal zou doen tijdens het posten op Instagram.
    • Als je eenmaal het laatste scherm hebt geopend is het tekstveld leeg. Plak de gekopieerde tekst van het klembord in het tekstveld. Je kunt hier een locatie toevoegen of mensen taggen in je bericht (druk een paar seconden met je vinger op het tekstveld om de plakoptie weer te geven).

• Klaar om te posten? Schakel het Selectievakje rechtsboven in het scherm in om het bericht te voltooien en te uploaden naar je Instagram-feed.

Tip: Als je meerdere Instagram- of Facebook-pagina's hebt, kun je deze in het laatste scherm selecteren om ook met deze accounts te delen. Bekijk de andere pagina onder Also post to.

Deel een bericht op Twitter

• Klik op het Twitter-logo onderaan het scherm om het bericht te delen. Je komt nu op de inlogpagina van Twitter. Als je al bent aangemeld, kun je deze stap overslaan.

• Nadat je hebt ingelogd kun je gelijk automatisch berichten plaatsen op Twitter met de Apostle app. Klik op de Share-knop in het pop-up venster om naar Twitter zelf te gaan.

• Dat is het! Het bericht is nu gedeeld op jouw Twitter-account.
    • [Optioneel] Als je dit bericht ook op andere platforms wilt delen, klik dan op Yes in het pop-up venster in onze app, anders klik je op No om terug te gaan.

Opmerking: Het is niet nodig om bij elk bericht jouw persoonlijke Twitter pagina te koppelen. De koppeling wordt eenmalig gemaakt. Toekomstige berichten deel je met één klik op je eigen Twitter account.