Accounts koppelen
Berichten op bedrijfspagina's automatisch goedkeuren

Leer hoe je berichten voor je bedrijfspagina automatisch goedkeurt

Juultje Peels avatar
Geschreven door Juultje Peels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je ambassadeurs hun bedrijfspagina-accounts koppelen, wordt ons goedkeuringsproces automatisch geactiveerd. Dit betekent dat beheerders van bedrijfspagina's de berichten die aan hen worden voorgesteld altijd moeten goedkeuren. Sommige ambassadeurs geven er echter de voorkeur aan om het proces te vereenvoudigen en de goedkeuringsstap over te slaan. Om dit te bereiken kun je de functie Auto approve activeren, waardoor goedkeuring niet meer nodig is.

Desktop versie

• Log in op Apostle.

• Klik op je naam in de rechterbovenhoek.

• Selecteer Persoonlijke instellingen.

• Selecteer Business Pages.

• Verander de grijze switch naast Auto approve in blauw door erop te klikken.

• Nu zullen de berichten die je Social Master voorstelt voor je bedrijfspagina automatisch worden gedeeld.

Mobiele app

• Ga naar het Menu (de drie streepjes in de rechterbovenhoek).

• Selecteer Instellingen

• Tik op de grijze schakelaar naast Auto approve

• Nu worden de berichten die je Social Master voorstelt voor je bedrijfspagina automatisch gedeeld.

Belangrijk: Dit is een persoonlijke instelling en moet worden ingeschakeld door je teamleden. Als Social Master kun je het automatisch goedkeuren niet inschakelen voor teamleden.