Apostle Status

Bekijk hier onze laatste updates omtrent bugs and bijbehorende oplossingen.

November 2020

[OPGELOST]Bug: Delen van Facebook video's

Datum: 24-11-2020

We ondervinden momenteel problemen bij het delen van Facebook video's voor ambassadeurs. We werken achter de schermen aan een oplossing voor dit probleem. Maak gebruik van YouTube of Vimeo als tijdelijke workaround.

[OPGELOST] Bug: Uploaden van content op Android

Datum: 24-11-2020

Android users ondervinden mogelijk problemen bij het uploaden van content naar hun Social Master. Bij het direct maken van een foto, wordt de upload niet goed gestart en wordt de upload niet meegenomen. Er is reeds een oplossing voor dit probleem gevonden en komt live in de volgende Playstore update.