1. Help Center
  2. Privacy en veiligheid

Apostle en AVG

Lees hier meer over de naleving van de AVG door Apostle en hoe wij deze gegevens verwerken.

Het nieuwe gegevensbescherming kader 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG) is op 25 mei 2018 in werking getreden. Het is het meest up-to-date bescherming kader dat individuele privacyrechten biedt en persoonsgegevens beschermt door transparantie te bieden in het gebruik en doel van gegevens. De volledige AVG-rechten voor individuen zijn: het recht op informatie, het recht op toegang, het recht op rectificatie, het recht op verwijdering, het recht om de verwerking te beperken, het recht op gegevens portabiliteit, het recht om bezwaar te maken en ook rechten rond geautomatiseerde besluitvorming en profilering.

In onze inspanningen om de beste social media marketing dienst te zijn, begrijpen we hoe belangrijk het is om de privacy van onze gebruikers te beschermen, waarborgen, een veilige omgeving en betrouwbare service te bieden. We zijn toegewijd om onze gebruikers de beste persoonlijke ervaring te bieden en waarderen individuele privacy en houden ons aan morele gedragscodes, zodat ons beleid in overeenstemming is met de AVG-normen.

Ons privacybeleid

Apostle heeft/zal jouw informatie nooit aan een andere partij verkopen voor reclame, of geld verdienen door advertenties van anderen partijen te tonen en dat zullen we ook nooit doen. Dit is al bijna 9 jaar onze aanpak en we blijven ons hiervoor inzetten. Ons beleid is volledig transparant over welke informatie we van je verzamelen, wat we ermee doen, wie er toegang toe heeft en wat je eraan kunt doen.

Welke gegevens slaan we op?

We verzamelen alleen de gegevens die we nodig hebben. Een deel daarvan is informatie die je ons actief verstrekt wanneer je een account aanmaakt, registreert voor een evenement, om klantenondersteuning vraagt of iets bij ons koopt. We slaan jouw naam en contactgegevens op, maar we slaan geen creditcard nummers/gegevens op (behalve met jouw toestemming en in een van onze beveiligde betaling gateways).

Wat doen we met deze gegevens?

We gebruiken deze gegevens om je de services te bieden die je hebt aangevraagd. We gebruiken deze informatie om de gevraagde diensten te verlenen, jouw accounts aan te maken en te onderhouden, maar ook om te letten op ongeautoriseerde activiteiten op deze accounts. We gebruiken het ook om te communiceren over de producten die je momenteel gebruikt, jouw verzoeken om klantenondersteuning, nieuwe producten die je misschien leuk vind, mogelijkheden om ons feedback te geven en beleids updates. We analyseren de informatie die we verzamelen om de gebruikersbehoeften te begrijpen en om onze websites en services te verbeteren.

Hoe verwerken we jouw gegevens?

Als je gegevens gebruikt van iemand anders in de Apostle-app zoals informatie over je klanten of werknemers, vertrouw je die gegevens aan ons toe voor verwerking. Als je de mobiele app van Apostle gebruikt en de app toegang geeft tot jouw fotobibliotheek, vertrouw je ons deze gegevens toe. De gegevens die je ons voor verwerking toevertrouwt, worden servicegegevens genoemd.

Jij bent eigenaar van deze servicegegevens. We beschermen het, beperken de toegang ertoe en verwerken het alleen volgens jouw instructies. Je kunt er toegang toe krijgen, het delen via integraties van derden en verzoeken dat we het exporteren of verwijderen.

We bewaren de gegevens in uw account zolang u ervoor kiest om Apostle Services te gebruiken. Nadat je jouw account hebt beëindigd, worden je gegevens binnen 6 maanden uit onze actieve database verwijderd en binnen 3 maanden daarna uit onze back-ups.

Waar bewaren en verwerken we jouw gegevens?

Al onze bestanden worden gehost op Amazon Web Services (AWS)-servers in Europa. AWS host onze bestanden op Ierse servers en voldoet ook aan de AVG. Zie dit artikel van Amazon voor meer informatie over hun naleving van de EU-wetgeving inzake gegevensbescherming.

Meer informatie nodig? Raadpleeg hier ons privacybeleid of neem rechtstreeks contact met ons op via support@apostleconnect.com.