Kan ik mijn statistieken exporteren?

Om je statistieken te exporteren, klik je aan de rechterkant van je scherm op 'Exporteer naar Excel'. Je wordt dan doorgeleid naar een Excel sheet die op verschillende tabbladen alle gegevens van jouw team weergeeft. In deze tabbladen kun je algemene informatie, de activiteit van jouw gebruikers, de input van jouw gebruikers, de social media posts van jouw gebruikers en de verschillende bedrijfspagina's terugvinden. Hierdoor heb je alle informatie die jij nodig hebt gebundeld in slechts één document.

excelexport