Hoe voeg ik pagina's toe als Social Master?

Ook Masters kunnen pagina's toevoegen door op 'Profiel' te klikken in de rechterbovenhoek van hun scherm. Je komt dan in je profielinstellingen terecht. Door eerst op 'Mijn pagina's' en vervolgens op 'Toevoegen' te klikken, kunnen gebruikers hun pagina's toevoegen. Je kan dan kiezen uit verschillende social media platforms als LinkedIn, Facebook, Twitter & Instagram.

Je komt hierna in de omgeving van het desbetreffende kanaal, zodat je het kanaal kunt koppelen.