Hoe voeg ik ambassadeurs toe?

Om mensen toe te voegen aan het systeem, ga je naar 'Team' in de rechter bovenhoek van je scherm. Aan de rechterkant verschijnen 5 opties, klik op 'Nodig personen uit'. Je kan dan in het bovenste vak de e-mailadressen van de personen toevoegen. In het vak eronder kun je een uitnodigende tekst toevoegen, waarin je bijvoorbeeld collega's kort introduceert met Apostle. Daarna klik je op 'Versturen' om mensen definitief uit te nodigen.