Hoe verspreid ik een social media bericht via ambassadeurs?

Je krijgt de optie om individuele of groepen collega’s een bericht voor te stellen via de Apostle app. Je kunt hier een keuze maken voor enkele collega’s of zoeken op een groep zoals we in de onderstaande video doen voor de marketinggroep van Apostle. Op deze manier kun je het tweede onderdeel van de contentstrategie implementeren binnen het systeem. Door goed te kijken naar de relevantie van de berichten voor gebruikers, haal je het optimale rendement uit hun social media kanalen. Bekijk deze video voor meer info: