1. Help Center
  2. Apostle App Resources (Dutch)

Hoe stuur ik input?

Om een bericht voor te stellen, open je allereerst de Apostle App. Nadat je bent ingelogd, klik je op het plus teken in de balk onderaan het scherm. Er verschijnt een tekstvak waar je bericht in kunt voeren. Daarnaast kun je ook media toevoegen, door linksonderin op de mediabutton te drukken. Wanneer je bericht af is, kun je het bericht voorstellen aan de Social Master door op 'send' te klikken. Wil je het bericht direct plaatsen op je eigen social media kanaal, dan is dit ook mogelijk.